Kindvakanties

Actieve jongeren vakanties Frankrijk

Actieve jongerenvakantie zuid Frankrijk

Frankrijk is voor Nederlanders een enorm populaire vakantiebestemming. Door de relatief korte afstand en het vaak veel betere weer, is Frankrijk enorm populair. Daarnaast heeft Frankrijk eigenlijk alles in huis voor uiteenlopende vakanties. Naast zonvakanties en strandvakanties is er ook voldoende te doen voor actieve jongeren.


Guillestre is “the place to be” wanneer je in Frankrijk op zoek bent naar een actieve jongeren vakantie. Guillestre ligt in de Franse Alpen, vlakbij Briancon en Gap. Tijdens onze actieve vakanties naar Frankrijk genieten we natuurlijk van het vaak heerlijke weer, het Franse leven (en eten), maar hebben we daarnaast een actief vakantieprogramma opgesteld met uiteenlopende buitensportactiviteiten. Zo staat een spannende klettersteig met fantastische uitzichten op het programma tijdens deze actieve vakanties, maar ook raften en canyoning mogen natuurlijk niet ontbreken. We wisselen tijdens deze vakantie actie af met avontuur, rust en ontspanning. Een vakantie moet immers ook genieten zijn!

Lees meer


Feestvakantie aan de Costa Brava!

jongeren vakantie spanjeOp jongeren camping El Far is het altijd één groot feest! De camping ligt vlakbij het strand en het bruisende centrum van Calella! De camping is goed onderhouden en biedt een prachtig uitzicht over Calella. Het terrein ligt op het hoger gelegen gedeelte van de camping.

Verblijf

Er zijn 2-persoons en 4-persoons tenten te boeken. Naast bedden en stoelen is er stroom. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een koelkast. Er is geen kookgelegenheid aanwezig, je kunt natuurlijk wel je eigen kookpit meenemen en een gasfles ter plaatse kopen.

Lees meer


Warning: A non-numeric value encountered in /home/adham21/domains/kindvakanties.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 59