Kindvakanties

Acht stoere dagtrips voor vader en zoon

Vader zoon vakantie

Tanks bekijken in Normandië, kastelen bekijken in Frankrijk, vliegtuigen spotten op Schiphol, barbecueën in het wild, of gewoon lukraak met de trein rondreizen in Nederland. De leukste dingen bedenk je zelf, maar voor wie er zelf niet even op kan komen hierbij een aantal leuke suggesties in binnen en buitenland!

 

1) Dinosaurussen, terug naar de oertijd!

Eigenlijk moet je in Frankrijk wonen wanneer je tegemoet wilt komen aan de overstelpende honger van kinderen naar een dino ervaring. In Frankrijk wemelt het van de themaparken en tentoonstellingen van de prehistorische beesten. Bezoek samen naturalis voor wie in Nederland een dagje in deze sfeer wil komen!
Lees meer


2) Take a train to nowhere!

We weten niet waar we heengaan. We kopen gewoon een dagkaart stappen op de eerste de beste trein en zien wel waar we uitkomen. Samen, zonder de druk van tijd, gezellig met elkaar! De NS heeft door het jaar heen diverse aanbiedingen waardoor je voor een leuk tarief een dag onbeperkt kan reizen.
Lees meer


3) Miniworld Rotterdam

Een hele wereld maar dan in het klein! In de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en onderweg beleven ze allerlei avonturen. Je komt tijd en ogen tekort!
Lees meer


4) Snelheidsduivels

Niet autorijden maar autoracen! Een leuke dag invulling voor elke man en voor elke leeftijd. Wanneer karten nog net iets te ver gaat is Raceplanet voor Kids een goed alternatief! Er zijn trapskelters, elektrische formule 1-wagens en motoren.
Lees meer


5) Bakbeesten met vleugels

Ontdek binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen! Leer morseseinen in de radiokamer of….bestuur zelf een vliegtuig tijdens de kindervliegdagen! Uiteraard met een ervaren piloot naast je en papa achterin!
Lees meer


6) Vliegen zonder vleugels

Hoe voelt het om te zweven? Wanneer je daar achter wil komen kan je uit een vliegtuig springen maar het kan ook anders, binnen in een tunnel! In Roosendaal staat het enige Skydive centrum van de BeNeLux! Skydiven is vliegen op de kracht van de wind. Dus voeten van de grond en vliegen maar!
Lees meer


7) Het heilige gras

Een volgepakt stadion. Duizenden scanderende voetbalfans. Een bezoek aan een voetbalwedstrijd staat hoog op de lijst van vader-zoon uitjes. Naast de wedstrijd zelf is het in veel voetbalstadions ook mogelijk een kijkje in de kleedkamers te nemen.
Lees meer


8) Vissen op zee

Tuurlijk hebben stoere mannen zeebenen! Op een echte vissersboot kunnen mannen van alle leeftijden hun jagersinstinct volledig de loop laten! Voor materiaal wordt gezorgd.
Lees meer